Promo Design Construct

Promo Design Construct a fost infiintata in anul 2011, ca o companie dinamica, cu spirit inovativ, care are ca obiect de activitate comercializarea unei game vaste de materiale de constructii.

Promo Design Construct reprezinta o echipa de oameni profesionisti, orientati catre client, ce furnizeaza solutii flexibile si inovatoare, bazate pe intelegerea nevoilor si particularitatilor fiecarui client.

Obiectivul Promo Design Construct este sa imbunatateasca modul de viata al clientilor sai prin oferirea unor solutii si produse noi, potrivite si de calitate la cele mai accesibile preturi, pentru amenajarea interiorului sau, in conditii convenabile de plata. Suntem eficienti in livrarea produselor, eliminand astfel consumul de timp si de resurse suplimentare.


Promo Design Construct poate fi sursa de inspiratie care aduce un plus de eleganta si calitate locuintei dumneavoastra sau oricarui al loc, birou, spatiu comercial sau sala de conferinte. Gama produselor Promo Design Construct, va transforma spatiul devinit monoton si banal, intr-unul confortabil, primitor si cu personalitate, astfel incat sa va reintoarceti cu drag de fiecare data.


Ne concentram activitatea si resursele pentru a oferi clientilor nostri o gama variata de produse la preturi competitive ce se adreseaza unui spectru larg de clienti: depozite, proiecte, magazine de tip DIY, distribuitori locali, etc. Iar echipa noastra va poate oferi consultanta si sfaturi despre ce produse aveti nevoie, idei de renovare si redecorare, toate la preturi prietenoase.


Viziunea noastra:  “Vrei ca lumea sa se schimbe? Fa schimbari in propria ta lume’’ Neale Donald Walsch