BAGHETE POLISTIREN

BAGHETE POLISTIREN

Cu totii ne dorim sa avem o locuinta moderna, cu un aspect interior deosebit, asa ca inainte de alegerea mobilierului, ar trebui sa investim timp in decorarea peretilor, alegerea culorilor potrivite pentru zugraveala cu scopul de a avea astfel o baza solida in ceea ce priveste designul de ansamblu.

Cum ne putem atinge acest obicetiv? Foarte simplu!

Din fericire pentru noi, prin utilizarea unor elemente care in aparenta par a fi simple si cu o utilitate relativ scazuta, baghetele din polistiren pentru interior pot sa ofere consistenta designului casei si totodata pot masca orice imperfectiune.

 

Baghetele din polistiren reprezinta profile decorative care au drept functie principala realizarea tranzitiei intre tavan si pereti, dar si o functie estetica tot la nivelul acestor doua elemente.

Utilizarea baghetelor de interior reprezinta solutia ideala pentru realizarea designului peretilor, atat in stil clasic, cat si modern, conferind fiecarui interior un caracter individual si un stil aparte.

Profitati de oferta promotionala din gama baghetelor de polistiren si puteti sa achizitionati 4 bucati la pretul promotional de 20 RON (TVA inclus)