Tavane din polistiren extrudat special concepute pentru preferintele de amenajare interioara

Tavane din polistiren extrudat special concepute pentru preferintele de amenajare interioara

Tavanele din polistiren extrudat ofera posibilitatea izolarii fonice, dar si termice, de care fiecare dintre noi avem nevoie. Permit montarea atat pe suprafete drepte, cat si pe suprafete cu denivelari, mascand cu succes suprafetele dificile. Astfel, datorita utilizarii tavanelor din polistiren, orice incapere capata un aspect nou, iar imbunatatirile vor fi evidente.
Atat modelele , cat si diversele culorile ale gamei noastre de tavane, reusesc sa satisfaca pana si cele mai diverse preferinte sau necesitati de amenajare interioara, fiind compatibile cu o gama foarte variata de materiale de constructii precum: gips-carton, placaj, beton, sticla, mortar etc.

Tiparele clasice si motivele inspirate din cele mai recente tendinte de design interior va ofera posibilitatea de a alege modelul pe care il considerati a fi potrivit pentru spatiul care urmeaza a fi amenajat si decorat in conformitate cu preferintele dvs.

Tavanele din polistiren extrudat pot fi folosite atat pentru decorarea tavanelor, cat si pentru aplicatii care presupun montarea verticala, pe perete sau in orice tip de interior, fie rezidential, pentru birouri sau cu alta destinatie.

Avantajele utilizarii tavanelor din polistiren

  • Placile pot fi vopsite folosind vopsea pe baza de apa, iar astfel puteti diversifica oricand decorul

  • Greutate mica si durabilitate mare in timp

  • Rezistente la umezeala si usor de curatat

  • Usor de montat, prin lipire pe suprafata, fara a necesita echipamente speciale

Conditiile de intretinere sunt foarte simple, fiind foarte usor de curatat si de mentinut intr-o forma buna.